Vårt team

Stockholm +46 (0) 841 062 900
Nybrokajen 7, 111 48 Stockholm

Niklas Claesson

Managing Partner

Tel. +46 (0) 706 175 162

Läs mer

Niklas är specialiserad på rekrytering och interimslösningar inom Life Science. Med 18 års erfarenhet inom läkemedelsindustrin och i ledande roller har han en bra förståelse för de utmaningar och möjligheter som kan finnas.

Niklas har själv ansvarat för flera krossfunktionella team och har en bred förståelse för dess olika roller som Business Unit Director/Manager, Sales Manager, Product Manager, Market Access Manager, Key Account Manager samt medicinska positioner som bland annat Medical Director, Medical Adviser och MSL.

Sedan 2014 har Niklas jobbat med interimslösningar och rekryteringar inom Life Science och har på den tiden byggt upp ett stort kontaktnät hos kunder, kandidater och konsulter. 

Niklas vill bygga partnerskap och verkligen förstå kundens organisation för att kunna bygga partnerskap på bästa sätt. Tillgänglighet, service och transperens är kritiska faktorer för ett lyckat samarbete. 

För en dialog kring konsulter/rekryteringar så nås Niklas på +46 706 17 51 62. Detsamma gäller om du som kandidat är intresserad av nya utmaningar som konsult eller aktuella eller kommande rekryteringar.

Telefon: +46 (0) 706 175 162

Mobil:    +46 (0) 706 175 162

ncl@bondi.se

LinkedIn

Göran van den Brink

Senior Partner

Tel. +46 (0) 703 216 322

Läs mer

Göran är specialiserad på rekrytering inom  inom Life Sciences, det vill säga medicinteknik, bioteknik, diagnostik och läkemedel. Han har under de senaste åren framför allt jobbat med små till medelstora svenska Life Science-bolag i stark förändring. Det kan till exempel vara ett bolag som  behöver en mer kommersiell CEO, ett bolag som behöver en mer börsferfaren CFO eller en CCO med mer internationell erfarenhet inför en expansion utomlands. Göran har även gjort ett stort antal styrelserekryteringar där man vill hitta unik kompetens utanför det egna nätverket.  Med över tio års erfarenhet av chefsrekrytering och tjugo års erfarenhet från chefsbefattningar från olika delar av Life Sciences har Göran ett stort nätverk samt grundlig förståelse för områdets speciella krav. 

Göran har studerat på Apotekarlinjen vid Uppsala universitet och har genomgått ett flertal ledarskapsutbildningar vid Stockholms handelshögskola, Insead samt Columbia Business School, NY. 

Göran är en människokännare med stark analytisk förmåga. Hans bakgrund och egenskaper gör honom lämplig att hitta rätt talanger inom sina specialområden.

Telefon: +46 (0) 703 216 322

Mobil:    +46 (0) 703 216 322

gbr@bondi.se

LinkedIn

Jan Friberg

Founding Partner

Tel. +46 (0) 705 871 228

Läs mer

Med mer än 14 års erfarenhet från chefsrekrytering som ledare för Bondi i Sverige, fokuserar Jan på att hitta topptalanger till ledande företag i Norden. Uppdragen varierar från att hitta talanger till ledningsgruppen, CXO eller till styrelser.

Kompetensområden utgörs av Läkemedel/Finans, Private Equity och Non-profit organisationer. Gedigen erfarenhet av att hantera internationella kunder och uppdrag.  Tjugo års erfarenhet i rollen som senior/general manager gör honom väl rustad att hitta talanger till ledande befattningar.

Med erfarenhet från konsultbranschen (McKinsey) har han utvecklat en analytisk verktygslåda, som är väl tillämpbar inom chefsrekrytering. Jan har en Civ. Ekon. från Handelshögskolan samt en Med. Kand. från Karolinska Institutet.

Telefon: +46 (0) 841 062 900

Mobil:    +46 (0) 705 871 228

jfr@bondi.se

LinkedIn

Stefan Lindahl

Senior Partner

Tel. +46 (0) 727 038 932

Läs mer

Stefan has more than 20 years  experience from the Finance Industry, mainly within institutional Equity where he has held several positions both as head and specialist at Handelsbanken CapitalMarkets. Almost 5 years of experience from headhunting with a vast network and strong dedication to find the best talent and expertise in various areas of the financial markets. Broad experience within the fields of wealth management, Investment banking, compliance and Insurance. Leading the financial team at Bondi.

Telefon: +46 (0) 727 038 932

Mobil:    +46 (0) 727 038 932

sli@bondi.se

LinkedIn

Malmö +46 (0) 841 062 900

Jonas Kalebsson

Partner

Tel. +46 (0) 706 716 261

Läs mer

Jonas Kalebsson har varit verksam inom läkemedelsindustrin i drygt 26 år, merparten av tiden i ledande befattningar, senast som skandinavisk affärsområdeschef. Huvudinriktningen har varit ledarskap inom försäljning och marknadsföring, inkluderat stora ledande läkemedel i Sverige, Danmark och Norge. Under tiden inom läkemedelsindustrin har Jonas varit verksam inom olika specialistområden och ledare för personal inom allmän medicin. Jonas har därmed fått en djup inblick i olika tjänster med huvudfokus på marknadsföring, försäljning och marketaccess, på alla nivåer. Via korsfunktionella team finns också en förståelse för Medical advisor funktionen liksom MSL arbetet och den kompetens som krävs för att lyckas. Insikter och erfarenhet finns också gällande nya digitala arbetssätt, metoder och struktur för moderna projektorganisationer, inklusive ett agilt förhållningssätt. Jonas intresse för människor, individuella motivationsfaktorer och utveckling är stort. Utifrån det så har tid investerats i en beteendevetenskaplig grundkurs i kombination med licenser relaterat till detta område. Formell akademisk bakgrund är civilekonom med inriktning mot marknadsföring och organisation samt kemiingenjörsexamen. God struktur, engagemang liksom tillgänglighet i kombination med intresset för människor är grundstenar i Jonas arbete. Viljan att förstå kundens organisation, utmaningar och möjligheter samt behov är också viktiga delar inom executive search, liksom en hållbar rekryteringsmodell. Ambitionen är att utveckla och underhålla långsiktiga relationer samt att eftersträva ett professionellt partnerskap med såväl uppdragsgivare som kandidater. Varmt välkommen att kontakta Jonas, oavsett om du är potentiell uppdragsgivare eller kandidat!

Telefon: +46 (0) 706 716 261

Mobil:    +46 (0) 706 716 261

jka@bondi.se

LinkedIn

Top