Vårt team

Stockholm +46 (0) 841 062 900
Nybrokajen 7, 111 48 Stockholm

Niklas Claesson

Managing Partner

Tel. +46 (0) 706 175 162

Läs mer

Niklas är specialiserad på rekrytering och interimslösningar inom Life Science. Med 18 års erfarenhet inom läkemedelsindustrin och i ledande roller har han en bra förståelse för de utmaningar och möjligheter som kan finnas.

Niklas har själv ansvarat för flera krossfunktionella team och har en bred förståelse för dess olika roller som Business Unit Director/Manager, Sales Manager, Product Manager, Market Access Manager, Key Account Manager samt medicinska positioner som bland annat Medical Director, Medical Adviser och MSL.

Sedan 2014 har Niklas jobbat med interimslösningar och rekryteringar inom Life Science och har på den tiden byggt upp ett stort kontaktnät hos kunder, kandidater och konsulter. 

Niklas vill bygga partnerskap och verkligen förstå kundens organisation för att kunna bygga partnerskap på bästa sätt. Tillgänglighet, service och transperens är kritiska faktorer för ett lyckat samarbete. 

För en dialog kring konsulter/rekryteringar så nås Niklas på +46 706 17 51 62. Detsamma gäller om du som kandidat är intresserad av nya utmaningar som konsult eller aktuella eller kommande rekryteringar.

Telefon: +46 (0) 706 175 162

Mobil:    +46 (0) 706 175 162

ncl@bondi.se

LinkedIn

Göran van den Brink

Senior Partner

Tel. +46 (0) 703 216 322

Läs mer

Göran är specialiserad på rekrytering inom  inom Life Sciences, det vill säga medicinteknik, bioteknik, diagnostik och läkemedel. Han har under de senaste åren framför allt jobbat med små till medelstora svenska Life Science-bolag i stark förändring. Det kan till exempel vara ett bolag som  behöver en mer kommersiell CEO, ett bolag som behöver en mer börsferfaren CFO eller en CCO med mer internationell erfarenhet inför en expansion utomlands. Göran har även gjort ett stort antal styrelserekryteringar där man vill hitta unik kompetens utanför det egna nätverket.  Med över tio års erfarenhet av chefsrekrytering och tjugo års erfarenhet från chefsbefattningar från olika delar av Life Sciences har Göran ett stort nätverk samt grundlig förståelse för områdets speciella krav. 

Göran har studerat på Apotekarlinjen vid Uppsala universitet och har genomgått ett flertal ledarskapsutbildningar vid Stockholms handelshögskola, Insead samt Columbia Business School, NY. 

Göran är en människokännare med stark analytisk förmåga. Hans bakgrund och egenskaper gör honom lämplig att hitta rätt talanger inom sina specialområden.

Telefon: +46 (0) 703 216 322

Mobil:    +46 (0) 703 216 322

gbr@bondi.se

LinkedIn

Jan Friberg

Founding Partner

Tel. +46 (0) 705 871 228

Läs mer

Med mer än 14 års erfarenhet från chefsrekrytering som ledare för Bondi i Sverige, fokuserar Jan på att hitta topptalanger till ledande företag i Norden. Uppdragen varierar från att hitta talanger till ledningsgruppen, CXO eller till styrelser.

Kompetensområden utgörs av Läkemedel/Finans, Private Equity och Non-profit organisationer. Gedigen erfarenhet av att hantera internationella kunder och uppdrag.  Tjugo års erfarenhet i rollen som senior/general manager gör honom väl rustad att hitta talanger till ledande befattningar.

Med erfarenhet från konsultbranschen (McKinsey) har han utvecklat en analytisk verktygslåda, som är väl tillämpbar inom chefsrekrytering. Jan har en Civ. Ekon. från Handelshögskolan samt en Med. Kand. från Karolinska Institutet.

Telefon: +46 (0) 841 062 900

Mobil:    +46 (0) 705 871 228

jfr@bondi.se

LinkedIn

Ulrika Nyberg

Partner

Tel. +46 (0) 708 800 407

Läs mer

Ulrika Nyberg är kommunikation- & public relations-expert, som i mer än 25 år verkat för Life Science-industrin i Sverige. Nybergs passion för relationer, som öppnar dörrar och länkar människor & idéer, har skapat många möjligheter till nya affärer genom åren. 

Relational Intelligence är helt avgörande för att företag ska vara framgångsrika i framtiden. Mjuka värden behöver ta mer plats på styrelsens strategiska agenda. Vikten av att rätt person arbetar i rätt miljö och med rätt människor ger bästa förutsättningen för hållbar framgång. För individen, företaget, kunden och affärerna. Det gäller internt, men även för affärspartners och externa relationer. 

Ulrika Nyberg drivs av förändring, är nyfiken, kreativ, lösningsorienterad och har förmågan att se nya perspektiv, bortom traditionella ramar. Hon har en särskild talang för att koppla ihop rätt personer med rätt sammanhang. Långsiktighet, personlighet och transparens är ledord som skapar förtroende.

Ulrika Nyberg var med och definierade Life Science branschen i Sverige under 2000-talet då hon i eget förlag grundade flertalet nischade branschtidningar, bla MedTech Magazine m.fl. Nyberg sålde sina tidningar 2012 till ett av Sveriges största fackpress-förlag, Mentor Communications Group och byggde under tre år upp ett nytt affärsområde inom hälsa & life science. I eran av digitalisering av mediebranschen blev jobbet att etablera helt nya affärsmodeller och digital transformation. Ulrika Nyberg var sedan Vice President of Communications & External Affairs på Bactiguard, och i fem år Associate Director of Policy & Governmental Affairs på MSD (Merck & Co i USA & Canada), där hon bla var del av EU-teamet i Bryssel. Nyberg var initiativtagaren till MSDs partnerskap med Microsoft i Norden & Baltikum, där två branscher möttes på ett helt nytt sätt för att skapa värde för patienter. 

 

Telefon: +46 (0) 708 800 407

Mobil:    +46 (0) 708 800 407

uny@bondi.se

LinkedIn

Margit Lindberg

Partner

Tel. +46 (0) 761 058 165

Läs mer
Margit Lindberg har över 30 års erfarenhet från klinisk läkemedelsutveckling, varav drygt 20 år i olika chefsroller i svenska, nordiskt-baltiska och globala organisationer. Hon har ansvarat för alla faser och roller inom klinisk prövningsverksamhet och har visat stor framgång i såväl byggandet av nya organisationer som uppstart av arbetsteam. Margits stora erfarenhet av rekrytering till nyskapade och etablerade befattningar har givit henne en djup inblick och förståelse för den kompetens och roller som behövs, och de villkor som gäller. Hon vet vad som krävs för att skapa framgångsrika organisationer inom klinisk läkemedelsutveckling. Margit som började sin karriär som cancersjuksköterska, och även har chefserfarenhet från sjukvården, har alltid visat ett genuint intresse av att sätta människan i centrum och har under sin karriär kontinuerligt kompetensutvecklat sig inom humanvetenskap exempelvis kommunikation, pedagogik och psykologi. Margit har hög trovärdighet i relationsbyggandet, och en förmåga att få människor att känna sig trygga och hennes kombination av personliga egenskaper, yrkeserfarenhet och kunskap inom läkemedelsutveckling gör att hon har lätt att förstå kundens utmaningar, möjligheter och behov. Hon bidrar gärna med sina erfarenheter och ge råd kring organisationsutveckling. Margit har ambitionen att skapa långsiktiga relationer med uppdragsgivare och kandidater. Tack vare sin analytiska och resultatinriktade förmåga kan hon snabbt säkerställa att rätt person hamnar på rätt plats. Varmt välkommen att kontakta Margit, om du är en potentiell uppdragsgivare eller kandidat! Telefon: +46 (0) 76 105 81 65 mli@bondi.se

Telefon: +46 (0) 761 058 165

Mobil:    +46 (0) 761 058 165

mli@bondi.se

LinkedIn

Stefan Lindahl

Senior Partner

Tel. +46 (0) 727 038 932

Läs mer

Stefan has more than 20 years  experience from the Finance Industry, mainly within institutional Equity where he has held several positions both as head and specialist at Handelsbanken CapitalMarkets. Almost 5 years of experience from headhunting with a vast network and strong dedication to find the best talent and expertise in various areas of the financial markets. Broad experience within the fields of wealth management, Investment banking, compliance and Insurance. Leading the financial team at Bondi.

Telefon: +46 (0) 727 038 932

Mobil:    +46 (0) 727 038 932

sli@bondi.se

LinkedIn

Malmö +46 (0) 841 062 900

Jonas Kalebsson

Partner

Tel. +46 (0) 706 716 261

Läs mer

Jonas Kalebsson har varit verksam inom läkemedelsindustrin i drygt 26 år, merparten av tiden i ledande befattningar, senast som skandinavisk affärsområdeschef. Huvudinriktningen har varit ledarskap inom försäljning och marknadsföring, inkluderat stora ledande läkemedel i Sverige, Danmark och Norge. Under tiden inom läkemedelsindustrin har Jonas varit verksam inom olika specialistområden och ledare för personal inom allmän medicin. Jonas har därmed fått en djup inblick i olika tjänster med huvudfokus på marknadsföring, försäljning och marketaccess, på alla nivåer. Via korsfunktionella team finns också en förståelse för Medical advisor funktionen liksom MSL arbetet och den kompetens som krävs för att lyckas. Insikter och erfarenhet finns också gällande nya digitala arbetssätt, metoder och struktur för moderna projektorganisationer, inklusive ett agilt förhållningssätt. Jonas intresse för människor, individuella motivationsfaktorer och utveckling är stort. Utifrån det så har tid investerats i en beteendevetenskaplig grundkurs i kombination med licenser relaterat till detta område. Formell akademisk bakgrund är civilekonom med inriktning mot marknadsföring och organisation samt kemiingenjörsexamen. God struktur, engagemang liksom tillgänglighet i kombination med intresset för människor är grundstenar i Jonas arbete. Viljan att förstå kundens organisation, utmaningar och möjligheter samt behov är också viktiga delar inom executive search, liksom en hållbar rekryteringsmodell. Ambitionen är att utveckla och underhålla långsiktiga relationer samt att eftersträva ett professionellt partnerskap med såväl uppdragsgivare som kandidater. Varmt välkommen att kontakta Jonas, oavsett om du är potentiell uppdragsgivare eller kandidat!

Telefon: +46 (0) 706 716 261

Mobil:    +46 (0) 706 716 261

jka@bondi.se

LinkedIn

Top