CV Ansökan

Om du lägger in din CV i vårt kandidatregister har du möjlighet att ingå bland de som väljs ut i samband med nya rekryteringsuppdrag. 

Vi handlägger all information som du skickar till oss i enlighet med GDPR (General Data Protection Regulation) - den nya dataskyddsförordningen. Genom att skicka in ditt CV till oss så godkänner du att vi får använda oss av det för att matcha dig mot våra lediga jobb, utan begränsning i tiden. 

Det innebär att ditt CV behåller vi så länge vi ser att det möjliggör för oss att kontakta dig om vi får in ett uppdrag som vi bedömer passar dig. 

Du har rätt att när som helst be oss att radera det. Vi lagrar inga andra uppgifter om dig i någon databas i företaget.

Dessutom, all information du skickar till oss behandlar vi strikt konfidentiellt, ingen information går ut till någon utanför Bondi Executive Search utan ditt godkännande.

Beskriv din bakgrund och ambitioner i ett följebrev samt lägg till ett uppdaterat CV. Du når oss på Anmäl dig här där du skickar med ovanstående som en bilaga.

Vi kontaktar dig när vi har något uppdrag som passar din profil. Titta även under Publika uppdrag och se om något intresserar dig. Kontakta i så fall ansvarig konsult direkt.

Bondi's nätverksgrupp på LinkedIn

Bondi's företagssida på LinkedIn

Top