« Vårt team

Göran van den Brink

Göran är specialiserad på rekrytering inom  inom Life Sciences, det vill säga medicinteknik, bioteknik, diagnostik och läkemedel. Han har under de senaste åren framför allt jobbat med små till medelstora svenska Life Science-bolag i stark förändring. Det kan till exempel vara ett bolag som  behöver en mer kommersiell CEO, ett bolag som behöver en mer börsferfaren CFO eller en CCO med mer internationell erfarenhet inför en expansion utomlands. Göran har även gjort ett stort antal styrelserekryteringar där man vill hitta unik kompetens utanför det egna nätverket.  Med över tio års erfarenhet av chefsrekrytering och tjugo års erfarenhet från chefsbefattningar från olika delar av Life Sciences har Göran ett stort nätverk samt grundlig förståelse för områdets speciella krav. 

Göran har studerat på Apotekarlinjen vid Uppsala universitet och har genomgått ett flertal ledarskapsutbildningar vid Stockholms handelshögskola, Insead samt Columbia Business School, NY. 

Göran är en människokännare med stark analytisk förmåga. Hans bakgrund och egenskaper gör honom lämplig att hitta rätt talanger inom sina specialområden.

+46 (0) 703 216 322

Main Industry Expertise

  • Healthcare
  • Life Science
  • Communication & PR
Top