Junior Executive Officer, Life Science, Stockholm (on hold until end of January-24)


Till en nyinrättad tjänst på ett spännande och snabbväxande Medtechbolag söker vi nu en Junior Executive Officer.

Du kommer att ansvara för en mängd olika uppgifter, inklusive att självständigt analysera försäljning, marknader och trender. Du förser ledningsgruppen med underlag för beslut, förbereder rapporter, schemalägger och förbereder möten och hanterar korrespondens. Du rapporterar till CEO och är adjungerad till ledningsgruppen.
 
Detta är ett utmärkt tillfälle för en motiverad individ att utvecklas och växla upp sin karriär inom Life Science. Du har utmärkta kommunikations- och organisatoriska färdigheter, samt förmågan att ta på dig flera uppgifter och projekt samtidigt. Du har lätt för att lära och har en positiv attityd och en vilja att ta dig an nya utmaningar.
 
Vi tror att du har 2-3 års erfarenhet från branschen, gärna inom sales & marketing. Du har en MSc från KI, KTH, Handels eller liknande. Gärna även Bioentreprenörsprogrammet på KI. Dokumenterad skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga. Utmärkta organisatoriska färdigheter och uppmärksamhet på detaljer. Skicklig i Microsoft Office Suite, med fallenhet för att lära sig ny programvara. Förmåga att arbeta självständigt och som en del av ett team.
 
Bolaget har branschledande produkter och står inför en global storsatsning med fokus på USA. Bolaget är idag privatägt men kommer inom de närmaste åren att bredda ägarbasen. Detta innebär att resan kommer vara både kommersiellt och finansiellt spännande.
 
Om det här är din nya utmaning, hör av dig så får du veta mer, eller anmäl ditt intresse här!

 

 

 

 

Göran van den Brink

Stockholm
Telefonnummer: +46 (0) 703 216 322
E-mail: gbr@bondi.se
Top