Global Sales Assistant, Medtech, Stockholm

 

Till ett snabbväxande svenskt medtechbolag med marknadsledande produkter och försäljning över hela världen söker vi nu en Sales Assistant. Du kommer vara administrativt stöd till samtliga länder där bolaget har egna säljare samt till de länder där försäljningen sker genom distributörer.Vi söker dig med hög servicekänsla och stark interkulturell kompetens. Du är intresserad av både människor och försäljning. Du är både noggrann och snabb i ditt arbete.

Förutom att supporta säljarna globalt kommer du även under en övergångsperiod ansvara för inhouse sales. Du kommer att ansvara för säljstödssystemet Salesforce vilket är ett krav att kunna. Man ska även kunna avlasta säljarna med offertskrivande och andra tjänster vid behov. Utmärkt engelska i tal och skrift är ett krav. Tidigare erfarenhet från kapitalintensiva medtechprodukter är starkt meriterande.

Huvudkontoret är baserat i Järfälla och det finns idag dotterbolag i USA, Kina, Frankrike, Italien och Tyskland. Kunder i övriga länder stöds antingen direkt från det svenska huvudkontoret eller av certifierade lokala distributörer. Bolaget utvecklar, tillverkar och säljer diagnostisk utrustning som bland annat kan förebygga att diabetiker behöver amputera fötterna. Bolaget omsätter idag cirka 100 MSEK och befinner sig i en stark internationell tillväxt med fokus på USA.

Anmäl ditt intresse här!

 

 

 

Göran van den Brink

Stockholm
Telefonnummer: +46 (0) 703 216 322
E-mail: gbr@bondi.se
Top