Distriktschef- Värmland / Skaraborg

                                                                                  Straumann Logo CMYK 2014 171933

Straumann är marknadsledande aktör inom dentalbranschen. Företaget har sitt huvudkontor i Basel och sysselsätter för närvarande cirka 3500 personer runt om i världen. Våra produkter och tjänster finns tillgängliga i fler än 70 länder. De fyra nordiska länderna, Danmark, Finland, Norge och Sverige utgör en Nordisk organisation med försäljningskontor i Oslo, Vantaa, Köpenhamn och Mölndal. Vi är ca 65 personer i Norden. I Sverige arbetar ett 20-tal personer. På Straumann arbetar vi aktivt för att utveckla en arbetsmiljö som speglar delaktighet, egenansvar samt egenbestämmande. Läs mer om Straumann på www.straumann.com alternativt www.straumann.se

Vi har nöjet att söka en Distriktschef för Skaraborg, Värmland, Dalsland och Dalarna. Straumann expanderar och utökar med ett nytt säljdistrikt.

Föreslagen bostadsort: Karlstad med omnejd eller Skara med omnejd.

Som Distriktschef har du helhetsansvar för ditt distrikt inklusive budgetansvar. Du ska bland annat sälja Straumanns produkter inom ditt geografiska område till både nya och befintliga kunder. Dina kunder är företrädesvis tandläkare och dentala labb, både inom privat och offentlig sektor. Du förväntas självständigt planera, förhandla priser och leveranstider inom givna ramar, samt avsluta kundorder för att nå intäktsmål. För att trivas och lyckas i rollen som Distriktschef behöver du ha ett brinnande intresse i att självständig skapa affärer samt uppfylla kundens behov med hög servicenivå. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och är resultatinriktad.

Kvalifikationer:

• Kandidatexamen eller motsvarande erfarenhet

• Minst 3-5 års försäljningserfarenhet företrädesvis av läkemedel, medicinteknik eller sjukvårdsprodukter

• Försäljningserfarenhet från dentalbranschen är meriterande

• Erfarenhet och kunskaper i rådgivande försäljning (B2B)

• Flytande svenska och engelska

• Vana av att använda och rapportera i olika rapportverktyg

• B körkort

Skicka in din intresseanmälan med CV och personligt brev Application eller kontakta Ulrika Otterhäll 0706-223210 på Bondi Chefsrekrytering för mer information.

Top