PR & Informationschef - Stockholm

Vi söker en PR & Informationschef till en generalagent i bilbranschen. Detta är ett expansivt varumärke och vi söker en person som kan bidra till nytänkande och kreativa sätt att driva försäljning och varumärkeskännedom genom konstruktivt PR-arbete. Arbetsuppgifterna inkluderar bl.a. framtagning av kommunikationsplaner, författande av pressreleaser, förbindelser med motorjournalister, ett visst public affairs-arbete samt projektledning av sponsring- och event-tillfällen. Vi ser gärna att du har konkreta erfarenheter av att arbeta via sociala medier och har förmågan att omsätta dina initiativ till konkreta resultat.

Du ingår i ett marknadsteam på 7 personer och rapporterar direkt till Marknadsdirektören. Branscherfarenhet är inte ett krav men du får gärna vara bilintresserad och tycka branschen verkar spännande. Du är lätt att samarbeta med men ändå van att arbeta självständigt. För att passa in i teamet tror vi att du har en stark egen drivkraft, en hög social kompetens och är positiv och prestigelös.

Du är välkommen att ansöka HÄR eller, för mer information om tjänsten, ta kontakt med rekryterande konsult Christine Martin på cma@bondi.se eller 070-668 2 668.

Top