Biträdande jurist M&A Corporate - Stockholm

Vi söker nu en biträdande jurist med starkt intresse för affärer och med fokus på en internationell karriär till Linklaters arbetsgrupp M&A Corporate i Stockholm.

Linklaters lämnar juridiska råd till världens ledande företag, finansiella institutioner och organisationer i deras mest komplexa transaktioner. Med 29 kontor i alla stora affärs- och finanscentra levererar Linklaters en unik service till klienter i Norden och över hela världen.

Arbetsgruppen M&A Corporate är en av Linklaters globala arbetsgrupper, och ger klienter komplett juridisk rådgivning inom områden som privata och publika företagsförvärv, bolagsrätt, aktiemarknadsrätt, börsintroduktioner och kapitalanskaffning samt globala incitamentsprogram. Arbetsgruppen fokuserar även på private equity. Som nyanställd biträdande jurist i M&A Corporate-gruppen kommer du att arbeta med klientärenden från dag ett. Du kommer att arbeta i team med kollegor i såväl Stockholm som resten av världen. Arbetsuppgifterna är varierande och kan omfatta till exempel due diligence, arbete med börsprospekt, projektkoordinering och avtalsskrivande i samband med företagsöverlåtelse, upprättande av bolagsdokumentation samt utredning av juridiska problem och frågeställningar.

Vi söker dig som har två till tre års erfarenhet av M&A eller kapitalmarknadsfrågor från en affärsjuridisk advokatbyrå. Du har ett genuint intresse för affärsjuridik, tillsammans med ett utpräglat kommersiellt tänkande och klientfokus. Arbetet, som oftast sker i projektform, ställer höga krav på förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi förutsätter därför att du har god samarbetsförmåga. Du skall trivas med att leverera under högt tempo och med hög kvalitet samt besitta mycket goda kunskaper i det engelska språket då merparten av arbetet sker på engelska. Du ska vara öppen för att lära dig av andra, dela med dig av din egen kunskap samt bidra till verksamheten och arbetsgruppen både på ett professionellt och personligt plan.

Linklaters är den enda ledande globala advokatbyrån med närvaro i Norden och som biträdande jurist ges du möjlighet att arbeta i en internationell och utmanande arbetsmiljö där du får arbeta tillsammans med skickliga och engagerade kollegor. Linklaters erbjuder dig mycket goda möjligheter att ta del av ett exceptionellt utbildningsprogram som följer hela karriären. Linklaters arbetar aktivt med mångfalds- & jämnställdhetsfrågor, CSR och miljöfrågor.

Din ansökan bör innehålla CV, personligt brev samt övriga meriter/intyg du vill åberopa. Tillträde sker snarast enligt överenskommelse. Ansökningar behandlas löpande varför vi gärna ser att du inkommer med din ansökan snarast, dock senast den 30 december 2015. Vid frågor vänligen kontakta Fredrik Vinstock, fvi@bondi.se eller 0701-88 28 47. Ansök genom att klicka på denna länk: ANSÖKAN 

Top