Talent Attraction - Stockholm

Vi söker dig som vill jobba med Talent Acquisition & Employer Branding på ett ledande IT konsultbolag. Du kommer att få bygga upp, strukturera och leda rekryteringsprocessen samtidigt som du är ansvarig för att bygga det interna varumärket för att attrahera de bästa medarbetarna i branschen. Du kommer att vara delaktig i både HR- och marknadsfrågor, vara en del av marknadsavdelningen och rapportera direkt till Marknadsdirektören. Detta är en ny tjänst och du kommer därför ha möjlighet att till stor del få skapa din egen roll.

Vi tror att du som söker den här tjänsten är ung och entreprenörsdriven med några års erfarenhet av rekrytering samt ett stort intresse för employer branding. För att lyckas i rollen krävs att du är strukturerad och självgående, att du är mycket initiativrik och framförallt en stark kommunikatör. Du kan IT-branschen och vill bli del av ett framgångsrikt, internationellt företag på deras huvudkontor i Stockholm.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande konsult Christine Martin. Skicka din ansökan med CV till ANSÖKAN

Top