Senior Sales Representative - Uppsala

Vi söker för vår uppdragsgivare en kvalificerad Sales Representative som rapporterar till VP Sales and Marketing med placering vid huvudkontoret i Uppsala.

Du jobbar idag som senior säljare eller Key Account Manager inom läkemedelsindustrin alternativt inom eller mot CRO företag. Vi ser gärna att du har erfarenhet av EDC (Electronic Data Capture) produkter samt försäljning av IT produkter och SaaS försäljning. Du har vana av att hantera alla delar av försäljning som avtal, förhandling, CRM system och inte minst nykundsförsäljning och customer lifecycle management. Som person är du säljande, relationsskapande och tycker det är roligt att göra affärer. Givetvis talar du engelska obehindrat då koncernspråket är engelska och tjänsten också innebär resor utanför Norden.

Vår uppdragsgivare är ett svenskt expansivt life science bolag med stora visioner. som är marknadsledande inom området. Företaget har som mål att expandera sina marknader där du kommer ha möjlighet att vara med och påverka framtiden.

Välkommen med din intresseanmälan och CV till Herman Krapf, hkr@bondi.se

Top