Strategic Key Account Manager - Stockholm

Vi söker en framgångsrik Strategic Key Account Manager med projektledningserfarenhet som tillsammans med ledningen inom nyheter365 skall utveckla företagets affärer och skapa långsiktiga relationer till företagets kunder. Rollen kräver att man har 5 års relevant erfarenhet av liknande tjänster inom branschen.

Nyheter365 är en av Sveriges företag inom redaktionell reklam/native advertising och sitter i fina lokaler mitt i Stockholm. Nyheter365 erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom marknadsföring. Exempel på tjänster är digitala annonsbilagor men även fysiska annonsbilagor samt traditionell PR verksamhet.

Eftersom arbetsuppgifterna innefattar mycket kundkontakt, måste du vara utåtriktad och trivas med såväl telefonkontakt som personliga möten. Du ska vara starkt säljfokuserad och tycka att sälj är kul. Stor vikt sätts på din professionalitet och känsla för hur man bygger långsiktiga relationer. Det är också viktigt att du är initiativrik men ansvarsfull.

För mera information om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Anders Rössel på telefon: 070-867 00 20 alternativt email: aro@bondi.se .

Top