Chef vid Uppsala Universitet Innovation

Chef vid Uppsala Universitet Innovation

Vi söker för Uppsala universitets räkning en ny chef till Uppsala Universitet Innovation (UUI). UUI’s uppdrag är att bidra till att forskningen på olika sätt kommer samhället till del och bidrar till förbättringar. UUI är en viktig del i Uppsala universitets framgång som genom sin verksamhet skapar arenor för forskare och näringsliv att mötas på.

Som chef för UUI ansvarar du för verksamheten och rapporterar till Rektor. Organisationen är under vidareutveckling och har vuxit kraftigt de senaste åren och det är därför viktigt att du är en god ledare som kan driva arbetet med att vidareutveckla en effektiv och väl fungerande organisation.

Vi söker en person som har relevant akademisk examen för tjänsten. Är förtrogen med ett lärosätes organisation, dess miljö, kultur, människor och mål. Minst fem års erfarenhet från för UUI´s verksamhet relevant arbete med och eller inom näringslivet. Du har gedigen chefs- och ledarerfarenhet med personal och budgetansvar från kunskapsbaserad verksamhet, samt erfarenhet från att skapa resultat via samarbeten och samverkan.

För mer information om tjänsten kontakta:

Lotta Babington Thorszelius, 018-50 00 18, cbt@bondi.se

Jan Friberg, 08-410 62 902, jfr@bondi.se

 

Top