Head of Quality Assurance & Regulatory Affairs Manager - Healthtech

Vi söker en Head of Quality Assurance & Regulatory Affairs Manager till ett healthtech företag i spännande start-up-fas. Gärna dig med erfarenhet av att jobba med ”SaaS och/eller SaMT”.

 

Som Head of QA & RA Manager har du övergripande ansvar för företagets Quality Assurance & Regulatory Affairs-processer.
Du ansvarar för att definiera RA krav i utvecklingsprocessen av befintlig produkt och i framtagandet av nya produkter. Du identifierar, rapporterar och hanterar eventuella kvalitetsfrågor och klagomål kring produkten. Du kommer att utforma och verkställa arbetsuppgifter inom Medical Affairs på ett produktivt och effektivt sätt utifrån gällande målsättningar, strategier och andra riktlinjer. För att stötta upp med explicita frågeställningar kommer konsulter att i viss utsträckning finnas till förfogande.Företaget är i en starkt växande start-up-fas och arbetar tätt tillsammans över ansvarsgränserna. Rollen rapporterar till VD och sitter i företagets ledningsgrupp. Bostadsort är flexibelt.

 

Healthtech-företaget är baserat i Lund befinner sig just nu i en spännande tillväxt- och kommersialiserings-fas. Förutom Sverige planerar man även för lansering i USA och UK under 2023/24. Företaget erbjuder en unik digital lösning med hög teknisk komplexitet. Innovationen är svensk och bygger på patient-rapporterad utfalls-forskning, klinisk evidens och artificiell intelligens. 

Låter detta som en spännande uppdrag, hör av dig till mig, och skicka in din ansökan med ditt CV här. 

Top