Programdirektör till Medtech4Health

Medtech4Health är ett nationellt strategiskt innovationsprogram inom medicinteknik finansierat av Vinnova, som startade 2016. Programmet bygger på nationellt samarbete mellan näringsliv, hälso- och sjukvård, forskningsinstitut samt universitet och högskolor. Programmet fungerar som en katalysator för att fler medicintekniska idéer ska implementeras i vården, effektivisera denna samt stärka den medicintekniska industrin. Verktygen består av utlysningar av medel samt strategiska satsningar som utbildningar och påverkansarbete på olika plan både inom och utanför Sverige. Programmet finansierar olika projekt och förfogar över en budget på cirka femtiofem miljoner kronor per år.

Vi söker nu en ny programdirektör till Medtech4Health

Programdirektören koordinerar och leder arbetet på programkontoret. Programdirektören är ansvarig för programmets uppsatta mål och aktiviteter. Han eller hon rapporterar till styrelsen. Programdirektören är också vd i det aktiebolag som driver programmet, Sweden Medtech4Health. 

Vi söker dig som har goda ledaregenskaper och kan konsten att projektleda stora projekt med många intressenter från flera vitt skilda områden.

Du kan samordna, koordinera, planera och driva programmets verksamhet framåt utifrån uppsatta mål. Du har ansvar för budget och ekonomisk uppföljning av finansiering inom programmet och behöver ha goda kunskaper inom både ekonomi och kommunikation. Rollen innebär personalansvar, och du leder arbetet på programkontoret. Du en diplomat som tycker om att möta människor och skapa långsiktiga relationer. 

Är du intresserad av en av den svenska Life Science-arenans mest centrala roll? Hör av dig till mig så berättar jag mer. 

Välkommen med din ansökan med cv via denna länk här: Application

Ulrika Nyberg, Bondi Executive Search, tel/text: +46708800407, email: uny@bondi.se

Top