Head of Global Marketing & Product Management, Life Science, Uppsala

Vi söker en erfaren global marknadsförare till ett internationellt bolag inom biotechområdet. Du kan både det vetenskapliga och kommersiella. I den här nyckelrollen är du navet mellan R&D och marknaden. Ditt team ansvarar för att kunderna ska förstå er men också för att ni ska förstå kundernas behov och utveckla era produkter så de matchar dessa behov.
Den ideale kandidaten har starkt entreprenörstänk, är drivande och entusiasmerande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga ledaregenskaper och kommunikationsförmåga både internt och externt. Du kan både ställa krav och få med dig människor. Erfarenhet från Life Science är ett krav och gärna B2B marketing. Du sitter i den globala ledningsgruppen och rapporterar till CEO.


Bolaget är en världsledande utvecklare och tillverkare av högkvalitativa immunoassays, framförallt inom det metabola området. Vidare har företaget också en service inom bioanalys. Företaget är familjeägt och har sitt säte i Uppsala med dotterbolag i USA och Frankrike. I dag har bolaget ett 70 tal anställda och omsätter strax över 100 MSEK med god lönsamhet. Bolaget har ambitionen att växa organiskt både genom forskningsmässig och kommersiell satsning.

Anmäl ditt intresse här så hör jag av mig!
Top