Regionchef Bilfinansiering till Danske Finans - Stockholm

Vill du vara med att utveckla ett nytt affärsområde inom Danske Finans?

Danske Finans har ett tydligt mål att bli en stor aktör inom bilfinansiering i Norden. Nu söker vi två seniora regionchefer till den nystartade avdelningen Vendor Car, där vi arbetar med bilfinansiering via bilåterförsäljare i Sverige. Vi söker dig som vill vara med att driva tillväxt och utveckling för ett av Nordens ledande finansbolag, och som känner stolthet i vara med att skapa något nytt. Affärsvolymen är idag cirka 20 miljarder och bolaget har cirka 60 anställda. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Regionchef arbetar du med nyförsäljning, förhandling och bearbetning av Danske Banks leverantörserbjudande gentemot nya och befintliga samarbetspartners. De lösningar vi erbjuder är privatleasing, avbetalning och leasing. Tillsammans med dina nya kollegor kommer du passionerat och självständigt att driva tillväxt, och du erbjuds stora möjligheter att själv påverka hur du lägger upp ditt arbete. Vi ser även att du med din erfarenhet från branschen stödjer utvecklingsteamet i arbetet med våra kommande tjänster och lösningar. För rätt person är det en mycket intressant och utmanande roll. 

Bakgrund och erfarenheter

Vi ser att du har lång erfarenhet av bilfinansiering via finansbolag, generalagent eller bilåterförsäljare. Dokumenterad erfarenhet/förmåga av försäljning inkl. förhandlingsvana är ett krav. Du är kommunikativ och pedagogisk och har ett stort kontaktnät inom branschen. 

Profil och personliga egenskaper

Drivande och med ett entreprenöriellt mindset

Relationsskapare med starkt kundfokus

Självständig med förmåga att lyfta blicken för att se nya möjligheter och affärer

Uppvisar humor, mod och prestigelöshet och är en given team-player

Analytisk och strukturerad med högintegritet

Tjänsten är en tillsvidareanställning med utgångspunkt från Stockholm. Resor ingår i arbetet. 

Danske Bank är en nordisk bank med starka lokala rötter och broar till resten av världen.

I över 145 år har vi hjälpt människor och företag i Norden att förverkliga sina ambitioner. Danske Bank har över 19 000 anställda i 16 länder runt om i världen som betjänar våra 3,4 miljoner privata kunder, företagskunder och institutionella kunder. Utöver banktjänster erbjuder vi även livförsäkringar och pensionstjänster, hypotekslån, förmögenhetsförvaltning, fastighets- och leasingtjänster.

Vid intresse ring Kajsa Ljungquist för mer information. Din ansökan vill vi att du skickar in på denna länk Applic

 

 

 

Top