Senior Account Manager - Södra Sverige/VGR - Life Science

Vi på Bondi rekryterar till ett Globalt Pharma/Med Tech företag en (Senior) Account Manager för bearbetning av sjukhus i de landsting som ligger från Skåne och upp till Stockholm. Stockholm och norr över har din blivande kollega ansvaret för.

I ditt distrikt kommer du få stort mandat hur du lägger upp ditt arbete, det är du som är ansvarig för försäljningen och vet bäst hur försäljningsmålen ska nås. Du kommer att ha flera kollegor att bolla dina tankar och idéer med och du rapporterar till den Nordiska Försäljningschefen.

Du kommer bland annat vara delaktig i att ta fram strategiska planer för produkten och tillhörande tjänster och sätta mål utifrån det tillsammans med din närmsta chef. Du planerar, genomför och följer upp såväl egna aktiviteter som centralt planerade aktiviteter och projekt utöver dagliga kundbesök vilket ger variation och utveckling i arbetet.

Vi letar efter en kommande kollega som bland annat är driven, affärsmässig, resultatorienterad, stark relationsbyggare och som även har en problemlösande analysförmåga. Naturligtvis vill det nuvarande teamet få in en kollega som förstår värdet av att ha kul på jobbet och som ser möjligheter.

Minimum 5 års erfarenhet inom Pharma eller Med Tech området.

Körkort är ett krav och bostadsort är flexibelt så länge det är inom distriktet.

Vid intresse ring Niklas Claesson för mer information. Din ansökan vill vi att du skickar in på denna länk 

Top