Teamchef läkemedelstillverkning - Uppsala

Vi söker en Teamchef för kunds räkningmed placering i Uppsala

Vår uppdragsgivare söker en erfaren och inspirerande ledaremed erfarenhet från läkemedelstillverkning. Du bör ha jobbat med personal såväl i ledande och coachande rollVi ser gärna att du också har jobbat med offentliga och privata kunder   . Du har lätt för att samarbeta och är öppen och lyhörd. Du inspirerar dina medarbetare och skapar ett effektivt team. Dina personliga egenskaper är mycket viktiga i denna roll som teamchef.Det är en fördel om du har erfarenhet från verksamheter där extemporetillverkninghar varit en del av affären. 

Det är en mycket varierande och ansvarsfull roll där du kommer att leda ettteam på cirka15 personer.Som Teamchef rapporterar du till Chef Nationella enheten, du har drifts-, kostnads- och budgetansvar för din del verksamheten. Vi sergärna att du är innovativ och har erfarenhet av, samt deltagit iförändringsprocesser. 

Du har relevant utbildning och erfarenhet inom farmaci.

Detta är en tjänst för dig som önskar att ansvara och medverka till att utvecklavår kunds verksamhet till enkundnära, kostnadseffektivoch snabbfotad organisation.

Låter det här intressant vänligen kontakta Herman Krapf. Din ansökan vill vi att du skickar till: hkr@bondi.se

Top