Säljare/Produktspecialist till Danske Finans - Stockholm

Vill du vara med att driva tillväxt och utveckling för ett av Nordens ledande finansbolag och bli en del i ett framgångsrikt team?

Danske Finans söker erfaren säljare/produktspecialister med stark drivkraft till Stockholmsregionen.

Danske Finans ansvarar för produktområdena leasing, avbetalning, fakturafinansiering och kontraktsbelåning inom Danske Bank. Försäljningen sker dels genom bankens företags-och privatkontor och dels genom säljfinansiering via återförsäljare. 

Affärsvolymen är ca 20 miljarder och bolaget har ca 60 anställda.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som säljare och produktspecialist har du ansvar för att driva försäljningen och stötta kontorens kundansvariga i försäljningen av finansbolagsprodukter. Din uppgift är att tillsammans med kontoren öka lönsamheten hos befintliga kunder samt förstärka Danske Banks närvaro i Stockholmsregionen genom att identifiera och bearbeta nya kunder. 

Du kommer också ha en nyckelroll när det gäller att uppdatera/vidareutbilda kundansvariga med syfte att upprätthålla den höga kompetens som redan finns på kontoren. 

Bakgrund och erfarenheter

Vi ser att du har erfarenhet från finansbolagsbranschen och är kunnig inom produktområdena leasing, avbetalning, fakturafinansiering och kontraktsbelåning. Dokumenterad erfarenhet av företagskreditgivning är ett krav och relevant akademisk bakgrund är önskvärd.

Profil och personliga egenskaper:

Affärsmässig med starkt mål- och resultatfokus

Självgående i kombination med förmåga och förståelse för betydelsen av att arbete i team

Stark drivkraft för försäljning utifrån kundbehov

Innovativt förhållningssätt; förmåga att lyfta blicken för att se nya affärsmöjligheter

Kommunikativ och relationsorienterad genom tydlighet och engagemang

Analytisk och allmänbildad med hög integritet

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i centrala Stockholm. 

Danske Bank är en nordisk bank med starka lokala rötter och broar till resten av världen.

I över 145 år har vi hjälpt människor och företag i Norden att förverkliga sina ambitioner. Danske Bank har över 19 000 anställda i 16 länder runt om i världen som betjänar våra 3,4 miljoner privata kunder, företagskunder och institutionella kunder. Utöver banktjänster erbjuder vi även livförsäkringar och pensionstjänster, hypotekslån, förmögenhetsförvaltning, fastighets- och leasingtjänster.

Om du är intresserad eller känner någon som skulle vara intressant för tjänsten, så kontakta mig på min mobil. Din ansökan vill vi ha till Application

Top