Årets VD 2018

 

Vi vill gärna träffa dig på Årets VD i år igen och du kan därför köpa en biljett för 1.745 kr istället för ordinarie biljettpris på 2.495 kr dvs 30% rabatt på biljettpriset. Erbjudandet gäller till och med den sista september.
Öppna webbversion
 
          
Välkommen tillbaka till Årets VD!
Motivation.se välkomnar dig som tidigare deltagit på Årets VD-galan till Årets VD 2018. För 7:e året i rad uppmärksammar och premierar vi vd:ar inom svenskt näringsliv. Tillsammans med våra partners välkomnar vi dig till Hotel At Six, mitt i Stockholm y. Under kvällen kommer fyra vd:ar att inta scenen och ta emot utmärkelsen Årets VD 2018 i kategorierna små, mellanstora, stora bolag och Årets Unga VD.Temat för årets program är "Ledarskap för en ny generation – så behöver du tänka och agera för att attrahera och utveckla framtidens medarbetare och ledare."
Läs mer & anmäl dig
Ur programmet:
Frida Boisen

Frida Boisen - moderator

Frida Boisen har blivit utsedd till en av Sveriges topp 5 mest populära kvinnliga föreläsare och moderatorer. Med entusiasm och kunskap leder hon oss genom programmet och med sin passion och sitt engagemang lämnar hon ingen oberörd.

Anna Wikland, Sverigechef Google

Anna Wikland startade sin karriär i USA där hon studerade och arbetade fem år i Los Angeles. Hon var tidigare VD för mediabyrån Keybroker och började sedan på Google där hon efter två år tillträdde tjänsten som Sverigechef. Anna Wikland utnämndes i år av tidningen Veckans Affärer till Näringslivets näst mäktigaste kvinna inom tech.
Anna Wikland
Jenny Hermansson

Jenny Hermanson, Managing Director Nordic, Spotify

Jenny Hermanson började sin karriär som Account Manager på Microsoft och värvades till Spotify 2009. Där har hon haft roller som Business marketing manager och Business manager för Norden och Baltikum. Sedan 2015 leder hon Spotifys verksamhet i Norden.

Sofia Rasmussen, statsvetare och mycket uppskattad föreläsare och inspiratör.

Vad är ett gott ledarskap enligt unga? I sin föreläsning djupdyker Sofia Rasmussen i ungas drivkrafter och preferenser i arbetslivet. Vad gör att de slutar och vad får dem att vilja stanna kvar och utvecklas hos en arbetsgivare? 
Sofia Rasmussen
Ta denna unika chans att lyssna till inspirerande talare, knyta nya värdefulla kontakter och ta med dig handfast kunskap hem till din egen verksamhet. Välkommen!
Läs mer & anmäl dig
Datum: 15 november 2018
Tid: kl. 16.00 - 22.00 ca
Plats: Hotellarenan At Six, Brunkebergstorg 6 i Stockholm
Program: Se hela programmet här
Om Årets VD
Utmärkelsen Årets VD arrangeras av Motivation.se för att uppmärksamma och premiera förebilder bland Sveriges vd:ar. Genom det goda exemplets makt vill vi vara med och påverka till ett värderingsstyrt ledarskap och en positiv utveckling av svenskt näringsliv.
Huvudpartners
Bondi
Chefsnätverket Close
SPP
Kategoripartners
IHM Business School
Mediapartner
Omni Ekonomi

 

 

Top