VD till logistikföretag -Lund

Säljchef/VD

Som VD kommer du att ansvara för den svenska verksamheten. Din utmaning blir att utveckla den befintliga produkt- sälj- och supportfunktionen och utveckla affären med de stora kunderna liksom ta in nya kunder. Vi söker dig som idag är en framgångsrik försäljningschef/VD som vill ta nästa steg i karriären i ett globalt företag med stora utvecklingsmöjligheter.

Tjänsten är placerad i Lund men du kommer att vara ute och träffa kunder större delen av tiden.

Du brinner för att göra affärer och din ledarskaps- liksom samarbetsförmåga är viktig för att kunna utveckla den befintliga verksamheten. Den omfattar allt från försäljning, installation, integration, optimering till eftermarknadsservice. Du kommer att ha personalansvar för ett 20 tal medarbetare inom sales, delivery, after market och administration.

Arbetsuppgifterna:

• Försäljnings- och budgetansvar

• Utveckla, leda och motivera medarbetarna

Kvalifikationer

I VD tjänsten ingår att ha huvudansvaret för företagets strategiska inriktning samt kontakt med större kunder. Därför är en förutsättning att du har arbetsledande erfarenhet kombinerat med gedigen säljerfarenhet. Erfarenhet från B2B, storkundsbearbetning samt logistikområdet är meriterande.

• Minst 5 års erfarenhet på ledande säljposition

• Civilingenjörsexamen eller liknande

• Erfarenhet av försäljning i ett globalt/Nordiskt företag

• Dokumenterat goda försäljningsresultat

Vänligen kontakta Mats Haeger på mh@bondi.se eller mobil +46 768 727 444

Top