Account Manager IT-bolag - Stockholm

Vi söker Account Managers till ett innovativt och modernt företag med utveckling av Saas tjänster. Företaget är i en expansiv fas som de senaste åren resulterat i en årlig tillväxt på 30 %. Tack vare den utvecklingsfas som företaget befinner sig i, finns ett stort behov av fler medarbetare. 

Du erbjuds ett arbete i ett litet, men expansivt företag, med en filosofi som främjar öppenhet och transparens samt korta beslutsvägar.

Du arbetar aktivt med kundkontakter och bearbetning av prospekt, bygger varaktiga relationer, samt säljer mot egen budget.

Meriterande är om du har erfarenhet av försäljning av IT-tjänster mot ledningsnivå.

Vi söker en kreativ person som har relevant utbildning med erfarenhet av tjänsteförsäljning (B2B). Du är självgående och kan prioritera dina uppgifter samt driva dessa mot uppsatta mål och resultat.

Söker du det ”lilla” företagets flexibla synsätt och kommunikation är detta en unik möjlighet till ett arbete med stora möjligheter samt att påverka din arbetssituation.

Denna tjänst är placerad centralt i Stockholm och du rapporterar till företagets Försäljningschef.

Om detta är en möjlighet som kan intressera dig och du har rätt erfarenhet, kompetens och engagemang, vill vi gärna att du hör av dig. Herman Krapf, hkr@bondi.se eller ring 070-6665095. Skicka gärna in ditt CV och följebrev till mig på hkr@bondi.se

 

Top