QA och Regulatory Affairs Manager

Vi söker dig som har bred erfarenhet av att arbeta med kvalitetsrelaterade frågeställningar inom livsmedelssektorn. Du ska ha kunskap om de krav och de regler som gäller för kvalitetskontroll på den svenska marknaden. Det är bra om du också har kunskap om gällande lagstiftning.

Övergripande syfte, viktigaste utmaningarna och vad som ska uppnås: 

 I din roll som QA och Regulatory  Manager ansvarar du för att säkerställa att företaget tillhandahåller säkra och ändamålsenliga och kvalitetssäkrade produkter.

Viktigaste ansvarsområden:

•      Ansvara för att företagets produkter är märkta och anpassade till de lagar och förordningar som gäller för livsmedelsprodukter samt att kunna göra bedömning av leverantörer ur ett kvalitetsperspektiv.

•      Huvudansvarig för sammanställning av produktinformation samt kontakter med myndigheter, nationellt och internationellt

•      Att stödja marknadsavdelningen i deras frågeställningar kring nyutveckling och förändring av produkter samt svara på frågor från kunder och   konsumenter

•      Befogenheter att i samråd med VD, marknadschef och QA/regulatory-chef besluta om indragning av produkter.

Kompetenser/personlighet:

I den här rollen är personlighet avgörande för att lyckas. Du är serviceminded, kvalitetsmedveten, fokuserad och har en förmåga att snabbt sätta sig in i nya arbetsuppgifter/frågeställningar. Att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift och har förmågan att överblicka stora informationsmängder samt göra relevanta prioriteringar är viktiga egenskaper.

Du handlägger självständigt ärenden, är en resultatdriven person som är mån om att hålla deadlines och leverera i ett högt tempo. Du är bra på att samarbeta och är strukturerad och initiativtagande.

Har du kunskap om kvalitetsledningssystem och ekologiska produkter, är det en merit.

Tjänsten är placerad i Malmö.

För mer information kontakta Mats Haeger på mobil eller mail MH@Bondi.se 

Top