Rekryteringskonsult Bank och Finans - Stockholm

Bondi Executive Search fortsätter att expandera inom segmentet bank och finans och söker nu en senior driven person som headhunter. Vi söker dig som har gedigen erfarenhet från finansbranschen gärna på chefsnivå samt är intresserad av att arbeta i en entreprenörs driven miljö. På Bondi lägger vi stor vikt vid att varje konsult har arbetslivserfarenhet inom det specifika område man rekryterar till. Detta för att säkerställa en gedigen förståelse för kundernas behov och kandidaternas kompetens. 

Rollen omfattar primärt insäljning av våra tjänster både mot nya och existerande kunder, rådgivning både mot kund och kandidater. Du ingår i gruppen med ansvar för Bank och Finans men arbetar självständigt med att skapa uppdrag samt search av kandidater.

Vi finns i mycket representativa lokaler i ett av de bästa lägen. För rätt person med stort affärsdriv erbjuder vi generösa villkor och stor möjlighet att påverka företagets framtid. Kontakta Bahram Bolghari påbbo@bondi.se eller mobilen +46 705 573 875. 

Top