Systemansvarig - Stockholm

Är du en positiv ekonom med tidigare erfarenhet av att arbeta med förvaltning och support eller implementera affärssystem? Vill du jobba på ett spännande företag med högt i tak där du får använda dina kunskaper och ditt driv? Då är den här rollen rätt för dig.

Vi söker en Systemansvarig på ett stort, svenskt IT-koncern som jobbar i ett tiotal länder världen över. Vi tror att du är en ekonom med erfarenhet från att hantera affärssytem (Maconomy eller liknande). Du kommer att sätta upp nya funktioner och få systemet att fungera enligt organisationens krav samt vara support och hjälpa de anställda med projektuppsättningar, rapporter mm. Arbetet innebär att du kommer få en helhetsbild av samtliga processer inom ekonomiavdelningen. Du rapporterar till ekonomichefen och samarbetar med de övriga på ekonomiavdelningen samt med systemleverantören och supportar bolagets anställda runt om i hela världen.

Vi tror att du är kommunikativ och trivs i en roll där du har mycket kontakter. Du är driven, flexibel och har en positiv inställning. Vidare är du analytisk, noggrann och strukturerad samt har en förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande konsult Christine Martin på cma@bondi.se, 070-668 2 668 eller ansök här.

Top