Business Controller/Finance Manager, Life Science, Stockholm

Vi söker en affärisinriktad Controller/Finance Manager. Du rapporterar till CEO och sitter i ledningsgruppen som representant för ekonomifunktionen.

Bolaget säljer medicinteknisk utrustning med inriktning på diagnostik. Nyligen fick man in nya ägare och man förbereder för en kraftig global expansion med fokus på USA. Huvudkontoret ligger utanför Stockholm med dotterbolag och distributörer globalt. I Sverige har man drygt 40 anställda. Bolaget är idag onoterat.

Du planerar och leder koncernens budgetarbete och sammanställer rapporter över resultat och finansiell ställning till ledning och kostnadsställesansvariga och följer upp avvikelser mot budget. Du ger stöd till och utövar kontroll över koncernens bolag i ekonomiska frågor. Du är Civilekonom med minst 2 års erfarenhet av ekonomistyrning i en internationell koncern. Erfarenhet från bolag med både R&D, produktion och global försäljning är starkt meriterande. Som person är du samarbetsvillig, kommunikativ och har lätt att samarbeta med folk från olika länder.

Anmäl ditt intresse här!

Göran van den Brink

Stockholm
Telefonnummer: +46 (0) 703 216 322
E-mail: gbr@bondi.se
Top