Nordic Senior Key Account Manager/Field Brand Manager

Vi söker en field based brand manager som kan fungera som framtidslöfte i den kommersiella organisationen. Rollen benämns ”Nordic Senior Key Account Manager” men innefattar lika mycket ansvar för den digitala marknadsföringen i Norden som ansvar för de viktigaste accounts. Rollen passar dig som vill utvecklas vidare med ett bredare ansvar och har ett genuint intresse för digital marknadsföring. 

Du kommer jobba i ett mindre team där du är central och fullt delaktig i att sätta planerna för marknadsmixen i Norden tillsammans med Commercial Director, Medical Affairs Manager samt Brand Manager.

Arbetet kommer vara mycket varierande och utvecklande där du även är delaktig i Tender Management samt Supply forecast. Om du inte har den erfarenheten kommer du att få bra support från dina kollegor. Det viktiga är att du är öppen för utveckling och lärande.

Du kommer blanda möten med olika stakeholders inom flera terapiområden på de viktigaste klinikerna med deltagande vid lokala, regionala och globala konferenser och kongresser.  

Känner du att det är dags att ta KAM rollen till nästa nivå så att du är bra rustad för framtiden så är det här en stor möjlighet.

Ring Niklas Claesson för mer information.   

 

 

 

Top