Area Sales Manager, södra Sverige!

Bondi Executive Search söker via internationella företaget Vikan, med huvudkontor i Danmark, en ambitiös Area Sales Manager för det södra distriktet.

Här får du möjlighet att arbeta i en professionell organisation i en roll där syftet är att utveckla befintlig affär med existerande kunder, samtidigt som du är en initiativtagare och kan utveckla företagets affärer. Din primära kundgrupp är verksam inom "food & beverage", men kunder kan även finnas inom t e x sjukvård mm, där god hygien är en viktig del av verksamheten. Du är affärsmässig, en god lyssnare och samtidigt en "teamplayer" med god samarbetsförmåga.

Du har erfarenhet av konsultativ värdebaserad försäljning sedan tidigare. Du är självgående och har vana att arbeta med såväl distributörer som slutanvändare. Rådgivning utifrån kundernas behov är en central del i denna roll. Du är bekväm med att interagera med beslutsfattare högre upp i kundernas organisation. Kunder möter du både på plats och digitalt.

Du bor i södra Sverige och ansvarar för ditt distrikt, samtidigt som du har ett gott samarbete med din kollega i norra distriktet. Kanske kommer du från en bransch såsom "food & beverage", kemi eller rengöring/hygien. Det absolut viktigaste är att du är bra på att bygga förtroende och är lyhörd för kundernas behov och utifrån det adderar värde till deras verksamhet.

Du talar svenska. Din engelska är god, då du kommer att verka på ett internationellt företag. Körkort är ett krav.

Varmt välkommen att kontakta mig för mer information!

Top