Nationell KAM Sverige, till läkemedelsföretag i Öresundsregionen!

Nu söker vi, via ett mycket intressant läkemedelsföretag i Öresundsregionen, en erfaren nationell Key Account Manager till svenska marknaden.

Kunskap och erfarenhet inom market access är av mycket stor vikt, liksom förmågan att interagera med beslutsfattare. Du ska även kunna utbilda sjukvårdspersonal gällande användningen av företagets produkter inom onkologi, endokrinologi mm.

Du har ett starkt driv och engagemang och har goda kunskaper kring hur process och struktur ser ut för att implementera användningen av produkter inom läkemedelsområdet. Du är kund- och resultatinriktad samtidigt som du arbetar bra i team. Förmågan att bygga och bibehålla professionella kundrelationer är av stor betydelse, oavsett om det är inom beslutsfattande funktioner eller gällande vårdpersonal som användare. LIF-examen och körkort krävs.

Här får du en en möjlighet att arbeta på ett läkemedelsföretag där flexibilitet och starkt fokus på kund understöds av en kultur som kännetecknas av entreprenörskap i en icke hierarkisk miljö. Du som person har chansen att göra avtryck och påverka!

Välkommen att kontakta mig för en mer detaljerad diskussion kring denna spännande möjlighet!

Top